Grandcafé de Buurman


In ons Grand Café verwelkomen wij u graag als onze gast voor de lunch, een heerlijk diner, een kopje koffie met wat lekkers of voor een gezellige borrel.

Bij Grand Café De Buurman is het allemaal mogelijk. Gezellig zittend aan onze stamtafel met een krantje of lekker aan de bar, bij ons proeft u die gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Onze vriendelijke bediening zal er samen met het keukenteam alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Alsof u bij de Buurman bent! Kom eens binnen en ervaar het zelf!


Zaal de Buurman


Grandcafé De Buurman beschikt over een grote zaal en arrangementen voor uw feest. In onze sfeervolle zaal ontvangen wij u graag met uw gezelschap voor uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid. Ook voor uw condoleance of koffietafel bent u bij Grand Café de Buurman aan het juiste adres. Wij hebben een aantal standaard arrangementen en buffetten samengesteld, die wij in overleg met u, geheel naar uw eigen wensen kunnen aanpassen. Kom eens aan en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen via: info@grandcafedebuurman.nl Of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers via: 0315-345020


Hotel de Buurman


Hotel Grandcafé de Buurman beschikt over rookvrije accommodaties met gratis WiFi. De kamers beschikken over een tv, zithoek en een kleine keuken met koelkast en keukengerei.De badkamers zijn voorzien van een douche en gratis toiletartikelen. Bij Grandcafé de Buurman vindt u een restaurant, een terras en vergaderfaciliteiten.

Overige info + beschikbaarheid: www.booking.com

Inchecken: 14.00 - 22.00 uur | Uitchecken: tot 12.00 uur